Σε σημαντικά για τον κλάδο της φυσικοθεραπείας συνέδρια συμμετείχε η ΒΙΟΚΙΝΗΤΙΚΗ και το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μεταξύ άλλων έδωσε δυναμικό παρόν τόσο στο 28 SECEC-ESSSE CONGRESS που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Γενεύη της Ελβετίας, όσο και στο 3rd ATHENS SHOULDER COURSE που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα.

Και τα 2 αυτά συνέδρια είχαν ως θέμα την αποκατάσταση ώμου, πεδίο στο οποίο η ΒΙΟΚΙΝΗΤΙΚΗ έχει διακριθεί.

 

 

 

Tags :

Το φυσικοθεραπευτηριο μας εχει ειδικευση στην αποκατασταση προβληματων ωμου, καθως και τραυματισμων και χειρουργειων της ωμικης ζωνης.

Στις παρακατω φωτογραφιες βλεπουμε μια εκτεταμμενη ασβεστοποιηση (CALCIFIC TENDONITIS) στον ωμο, η οποια αντιμετωπιστηκε με εφαρμογη ραδιοσυχνοτητων (TECAR), κρουστικου υπερηχου (SHOCKWAVE), αντιφλεγμονοδων ρευματων,εφαρμογη KINESIOTAPE, και εξειδικευμενη κινησιολογικη αποκατασταση.

Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο μετα απο 12 περιπου επισκεψεις σε αραια χρονικα διαστηματα, ενω η κινητικοτητα, σταθεροποιηση και λειτουργικοτητα της ωμικης ζωνης, αυξηθηκε σε πολυ μεγαλο ποσοστο, κοντα στην φυσιολογικη λειτουργια του ωμου, με ελαχιστες ενοχλησεις.

Στον ασθενη μετα το περας της αγωγης, εδοθησαν οδηγιες για την διαχειρηση της κινητικοτητας του ωμου.

12 από 1.802 ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΜΟΥ

Η ΒΙΟΚΙΝΗΤΙΚΗ παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις του κλάδου, συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων.

Η θεματολογία των συνεδρίων ποικίλει και αφορά γενικότερα την ανάλυση των τελευταίων τάσεων στον ευρύτερο χώρο της φυσικοθεραπείας παγκοσμίως.

040 044 bologna-lougano2006-010

Tags :