Η ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

physio_massage

Είναι γεγονός ότι λέγοντας ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ κάποτε λίγοι μπορούσαν να φανταστούν την δυναμική που θα ανέπτυσσε, αυτή η επιστήμη συντήρησης και αποκατάστασης του ανθρωπίνου σώματος που βελτιώνει σημαντικά την υγιέστερη και αξιοπρεπέστερη μακροβιότητα του ανθρώπου.

Σήμερα είναι μια σοβαρή επιστήμη, σύγχρονη με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο χώρο των ιατρικών επιστημών γεμάτη με καταξιωμένους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ καταρτισμένους σε εξαιρετικές σχολές και με διαρκή μάθηση από πάρα πολλά ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ που γίνονται σε όλο τον κόσμο.

Τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «ΒΙΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» κατέχουν μια ξεχωριστή παρουσία στο χώρο αυτό για πολλά χρόνια.

Αντιμετωπίζουν υπεύθυνα και σοβαρά κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με φυσικοθεραπεία έχοντας σαν βασική θεραπευτική αγωγή την ΒΙΟ-ΚΙΝΗΣΗ του ανθρωπίνου σώματος, βασισμένη στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ και τις ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Σημαντική στήριξη στην προσπάθεια μας προσφέρουν πολλοί και εξαιρετικοί επιστήμονες από τον ιατρικό χώρο όπως ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ, ΦΥΣΙΑΤΡΟΙ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, κτλ.

Επίσης το προσωπικό των κέντρων, συμμετέχει κάθε χρόνο σε διάφορα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ διαρκούς εκπαίδευσης ενώ συνεχής είναι η παρουσία σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. Τα κέντρα μας, είναι εξοπλισμένα με ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ, που εξασφαλίζουν την πιο ΑΝΕΤΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ όλων των θεραπειών.